Coaching, trainingen & workshops 

Mindfulness & coaching

1 op 1 sessies.
5 privésessies afgestemd op de vraagstukken die spelen in jouw leven


Voor wie?
Voor de persoon die graag de methode van mindfulness wil integreren in haar leven, gecoacht wil worden in vraagstukken over werk, relaties en gezondheid. Voor de persoon die meer in het moment wil leren leven, graag handvatten krijgt om meer rust in haar hoofd te realiseren maar dit liever individueel leert dan in groepsverband.

Wanneer? Wanneer het in jouw agenda past! Dit kan overdag of ‘s avonds! Eén sessie duurt ongeveer 75 minuten en vind plaats bij Monnies-Mind-ruimte in Weert of online via Zoom.
Investering? €324,95 pp. (inclusief BTW) voor de vijf privé-sessies
Inclusief? Thee met wat lekkers, je eigen werkboek, online huiswerkopdrachten en tussentijdse ''incheckmomenten''.  

AANMELDEN MEER INFO

Creëer en manifesteer by Monnie 

Online training.
Het creëren van je lievelingsleven!

Voor wie?
Voor de persoon die geïnteresseerd is in de wetenschap achter de Wet van Aantrekking en ons magische brein. Voor de persoon die klaar is om haar droomleven te creëren en aan het werk wil gaan om dit leven te manifesteren met de daarvoor beschikbare tools en handvatten uit deze training.

Wanneer? Start februari 2022, volledig op jouw eigen tempo te doorlopen. (de content blijft een jaar lang voor je beschikbaar)
Investering? €399,00 pp. (inclusief BTW) Betaling in delen is mogelijk
Inclusief? Super tof welkomstcadeau, wekelijks online les, wekelijkse live Q&A’s en online coaching, werkboek met opdrachten en deelname aan een online community met like-minded deelnemers (niet verplicht natuurlijk) Plus een jaar lang toegang tot alle content en lessen.


AANMELDEN MEER INFO

Maak je eigen Visionboard
Nieuwe datum: 30 november as. om 19.00 uur bij de Mengelmoes in Weert!

Workshop op locatie of thuis op aanvraag
Minimaal 4 deelnemers, maximaal 12

Een visionboard maken is een manier om je dromen/doelen in kaart te brengen door letterlijk een moodboard te maken van jouw verlangens. Op een mooi stuk papier met een foto van jezelf, ga je afbeeldingen en teksten plakken die als symbool dienen voor jouw doel en dromen. Door een visionboard te maken, maak je jouw dromen visueel en ben je jouw toekomst aan het ‘manifesteren’. Een superleuke en krachtige methode om een nieuw jaar te starten maar ook om jouw droomhuis, jouw droombusiness of droomrelatie werkelijkheid te laten worden!

Wanneer? 30 november as en wanneer het in jouw / jullie agenda past! Dit kan overdag of ‘s avonds! Eén sessie duurt ongeveer 2,5 uur en vindt plaats op locatie. Ook leuk om te boeken als vriendinnenworkshop of voor een vrijgezellenfeest!
Investering? €29,50 (inclusief BTW) pp.
Inclusief? Thee of koffie met wat lekkers, materialen, foto’s en uiteraard neem je jouw eigen visionboard mee naar huis.

AANMELDEN MEER INFO

Contact