Coaching, trainingen & workshops 

Mindfulness & coaching

1 op 1 sessies.
5 privésessies afgestemd op de vraagstukken die spelen in jouw leven


Voor wie?
Voor de persoon die graag de methode van mindfulness wil integreren in haar leven, gecoacht wil worden in vraagstukken over werk, relaties en gezondheid. Voor de persoon die meer in het moment wil leren leven, graag handvatten krijgt om meer rust in haar hoofd te realiseren maar dit liever individueel leert dan in groepsverband.

Wanneer? Wanneer het in jouw agenda past! Dit kan overdag of ‘s avonds! Eén sessie duurt ongeveer 75 minuten en vind plaats bij Monnies-Mind-ruimte in Weert of online via Zoom.
Investering? €399,95 pp. (inclusief BTW) voor de vijf privé-sessies
Inclusief? Thee met wat lekkers, (online) huiswerkopdrachten en tussentijdse ''incheckmomenten''.  

AANMELDEN MEER INFO

T.H.I.N.K. training by Monnie

Online training.
De kracht van jouw gedachten en het creëren van je mooiste leven.

Voor wie?
Voor de persoon die wilt investeren in persoonlijke groei. Voor de persoon die afscheid wilt nemen van gedachtes en overtuigingen die haar niet meer dienen. Die er klaar voor is om aan de slag te gaan met het realiseren van haar mooiste leven. En voor de persoon die deel uit wil maken van een mooie online community waar ze gesupporterd wordt om de beste versie van zichzelf te zijn.

Duur?
De training duurt een maand maar kan geheel op eigen tempo doorlopen en herhaald worden.

Wanneer? Als jij klaar bent voor deze mooie stap! :) 

Inclusief?  Wekelijks online les, inspirerende video’s, werkboek met opdrachten en lid van de Monnie’s Mind community (niet verplicht natuurlijk).

Blijvend toegang tot alle content en lessen.

Investering? 
€49,95 (Incl. BTW.)


AANMELDEN MEER INFO

Maak je eigen Visionboard
Nieuwe data: volgen z.s.m.

Workshop op locatie of thuis op aanvraag
Minimaal 5 deelnemers, maximaal 12

Een visionboard maken is een manier om je dromen/doelen in kaart te brengen door letterlijk een moodboard te maken van jouw verlangens. Op een mooi stuk papier met een foto van jezelf, ga je afbeeldingen en teksten plakken die als symbool dienen voor jouw doel en dromen. Door een visionboard te maken, maak je jouw dromen visueel en ben je jouw toekomst aan het ‘manifesteren’. Een superleuke en krachtige methode om een nieuw jaar te starten maar ook om jouw droomhuis, jouw droombusiness of droomrelatie werkelijkheid te laten worden!

Wanneer? Op locatie in Weert (zie data hierboven) en/of wanneer het in jouw / jullie agenda past! Dit kan overdag of ‘s avonds! Eén sessie duurt ongeveer 2,5 uur en vindt plaats op locatie of bij jouw thuis. Ook leuk om te boeken als vriendinnenworkshop of voor een vrijgezellenfeest!
Investering? €39,50 (inclusief BTW) pp.
Inclusief? Thee of koffie met wat lekkers, materialen, foto’s en uiteraard neem je jouw eigen visionboard mee naar huis.

AANMELDEN MEER INFO

Contact

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.