Coaching, trainingen & workshops 

Mindfulness & coaching

1 op 1 sessies.
5 privésessies afgestemd op de vraagstukken die spelen in jouw leven


Voor wie?
Voor de persoon die graag de methode van mindfulness wil integreren in haar leven, gecoacht wil worden in vraagstukken over werk, relaties en gezondheid. Voor de persoon die meer in het moment wil leren leven, graag handvatten krijgt om meer rust in haar hoofd te realiseren maar dit liever individueel leert dan in groepsverband.

Wanneer? Wanneer het in jouw agenda past! Dit kan overdag of ‘s avonds! Eén sessie duurt ongeveer 1 uur en vind plaats bij Monnies-Mind-ruimte in Weert.
Investering? €269,00 pp. (inclusief BTW) voor de vijf privé-sessies
Inclusief? Thee met wat lekkers, je eigen werkboek en online huiswerkopdrachten.  

AANMELDEN MEER INFO

Mindfulness & Wet van de Aantrekkingskracht

Groepstraining op locatie
4 bijeenkomsten, maximaal 8 deelnemers

Voor wie?
Voor iedereen die interesse heeft in mindfulness, meer in het moment wil leren leven, volledig wil leren vertrouwen op haar eigen intuïtie, graag handvatten krijgt om meer rust in haar hoofd te realiseren, maar dit liever op een nuchtere manier toepast dan in kleermakerszit op een matje.
Voor wie ook?
Voor iedereen die gelooft in de Wet van de Aantrekkingskracht of hier gewoon heel nieuwsgierig naar is! Wat je kunt bedenken, kun je realiseren! Maar hoe doe je dit nu precies? Ik leer je de uitgangspunten van deze wet maar leer je bovenal hoe leuk het is om deze wet toe te passen in je dagelijks leven en business!

Wanneer? Elk kwartaal op locatie in Weert (de training gaat door bij minimaal 4 deelnemers)
Investering? €125,00 pp. (inclusief BTW)
Inclusief? Onbeperkt thee & water met wat lekkers, een persoonlijk notitieboek en een tussentijds webinar.

AANMELDEN MEER INFO

Het geluksdieet 

Privé of met vriendinnenprogramma
8 weken programma

Voor wie?
Voor de persoon die klaar is met diëten en structureel jojoën. En ook voor degene die een haat-liefde-verhouding heeft met eten en deze wil omzetten naar het structureel kunnen genieten van eten! Yes, want bij het Geluksdieet is het hongergevoel verleden tijd en mag er ook nog eens gesnoept worden!
Voor wie ook?
Voor de persoon die weer verliefd op zichzelf wil zijn, blij wil worden en blijven met het resultaat op de weegschaal, maar nog belangrijker: ontzettend blij naar haar spiegelbeeld wil kijken.
Blijvend succes gegarandeerd!

Wanneer? Wanneer het in jouw agenda past! Deze training is deels online en heeft 3 persoonlijke sessies. Eén sessie duurt ongeveer 1 uur en vindt plaats bij Monnies-Mind-ruimte in Weert!
Investering? €99,00 pp. (inclusief BTW) voor het totale programma.
Inclusief? Thee met wat lekkers (Jaa want snoepen mag!), je eigen werkboek, weekmenu’s, filmpjes met uitleg en huiswerkopdrachten.

AANMELDEN MEER INFO

Maak je eigen Visionboard

Workshop op locatie of thuis op aanvraag
Minimaal 4 deelnemers, maximaal 12

Een visionboard maken is een manier om je dromen/doelen in kaart te brengen door letterlijk een moodboard te maken van jouw verlangens. Op een mooi stuk papier met een foto van jezelf, ga je afbeeldingen en teksten plakken die als symbool dienen voor jouw doel en dromen. Door een visionboard te maken, maak je jouw dromen visueel en ben je jouw toekomst aan het ‘manifesteren’. Een superleuke en krachtige methode om een nieuw jaar te starten maar ook om jouw droomhuis, jouw droombusiness of droomrelatie werkelijkheid te laten worden!

Wanneer? Wanneer het in jouw / jullie agenda past! Dit kan overdag of ‘s avonds! Eén sessie duurt ongeveer 2,5 uur en vindt plaats op locatie. Ook leuk om te boeken als vriendinnenworkshop of voor een vrijgezellenfeest!
Investering? €24,50 (inclusief BTW) pp.
Inclusief? Thee of koffie met wat lekkers, materialen, foto’s en uiteraard neem je jouw eigen visionboard mee naar huis.

AANMELDEN MEER INFO

Contact