Het geluksdieet 


Ik ben jarenlang te zwaar geweest en heb ze allemaal een keertje geprobeerd: het Sonja-Bakker-dieet, de vieze shakes, het koolhydratenarme-dieet en noem maar op… Het hielp hoor, voor een maandje, maar dan viel ik weer terug in oude routines en was ik binnen no-time weer op het gewicht waar ik ongelukkig van werd.

Maar ik werd eigenlijk nog veel ongelukkiger van het hongergevoel en van het idee van wat ik allemaal niet mocht eten! Verschrikkelijk!


Loslaten 

Op een dag heb ik het diëten losgelaten en ben ik gaan luisteren naar mijn lichaam. Wat heeft het nodig en waarom? Waar heb ik superveel zin in en wat eet ik als afleiding? Wanneer start mijn stofwisseling en hoe kan ik deze verhogen?

Op dit moment ben ik superblij met mijn gewicht en mezelf en eet ik elke dag gewoon brood, nasi, een stukje Limburgse vlaai of een ijsje.

En dit kun jij ook!

Omdat ik het elke vrouw gun om happy in haar vel te zitten en daarnaast wil dat iedere vrouw kan genieten van eten & drinken heb ik Het Geluksdieet ontworpen!

Het is geen standaarddieet, want jij bepaalt de regels. Het gaat niet alleen maar om kilo’s verliezen maar het gaat erom dat jij blij wordt van je spiegelbeeld. Het gaat er niet om wat je niet mag want je mag alles, maar het gaat om jouw relatie met eten en drinken. Je hoeft niet intensief te sporten (doe ik ook niet… ga ik wel echt mee beginnen… ooit…)
Het gaat om je mindset, weten wat je lichaam nodig heeft en het verhogen van je stofwisseling!

Als ik dit kan, kun jij het zeker! En met jou nog veel meer vrouwen!
Succes gegarandeerd!Klik hier voor succesverhalen!  Klik hier voor de training