Mind & Business Retreat

Het event om jouw business te laten groeien en een magneet te worden voor klanten!

17 november a.s. op de geweldige locatie Glundr in Asten. (N-Brabant)

Nieuwsgierig? Laat hier je gegevens achter voor meer info.

IK WIL GRAAG MEER INFO
BUY YOUR EARLY BIRD TICKET

Reviews

Jette

Afgelopen juni heb ik de Mind&Business retreat gevolgd bij Monique en Gracia. Via een collega ontwerper kwam ik hierbij uit, en dit event kwam voor mij precies op het goede moment.
Mijn bedrijf voelde steeds meer als moeten en hierdoor was het plezier een beetje op de achtergrond geraakt.
Door deze dag inzichten te krijgen en te voelen werd mij echt duidelijk dat ik dingen anders aan móet en wil pakken! Doen wat ík leuk vind, en waar ík blij van word. Ook als dat betekent dat je een keer nee mag zeggen. Iets wat ik misschien altijd wel al wist maar door de mindfulness opdrachten nu nog meer duidelijk werden waardoor dit het laatste zetje was wat ik nodig had.

Monique en Gracia en beide expert, ieder op hun eigen vakgebied en ontzettend lieve dames waar je je al tijdens het eerste gesprek bij op je gemak voelt.
Ze geven je een spiegel voor, met inzichten tot gevolg en geven je het zelfvertrouwen om er ook echt iets mee te gaan doen.

Een ervaring die ik iedereen aan kan raden en waarvan ik nog iedere dag dankbaar ben dat ik deze mee heb mogen maken!

Carolien

Ik zou iedereen deze dag ooit eens in zijn leven gunnen. Met gelijk gestemde sparren over wat belangrijk is in het leven. En dat onder begeleiding van twee enthousiaste en energieke powervrouwen. Dat kán alleen maar een succesfactor zijn.

Je wordt aan het denken gezet over je eigen manier van het zien van de wereld. Zowel op zakelijk als privé niveau. Dit geeft mooie inzichten. Er is een ontspannen en open sfeer, waardoor je gelijk voelt dat het een vertrouwde en veilige omgeving is.

Louelle

Lieve Monique en Gracia. Bedankt voor de bijzondere en leerzame dag. Een hele fijne ervaring om te beginnen met een cacao sessie. Dit gedeelte is echt een meerwaarde. De locatie en sfeer waren zo passend. Het prachtige weer maakte het af en perfect!

Het stuk sales na de ochtend over mind set maakte het een intuïtief leerproces. Dit voelde zo passend voor mij. Heerlijk verzorgd eten, mooie foto’s en een fijne kleine groep dames. We sloten af met een borrel in de zonnige tuin. De dag is voorbij gevlogen! Dit was zeker een Mind EN Business Retreat!

Liefs Louelle

Tijdens de mooie dag die helemaal in het teken staat van jou en jouw onderneming:

Leer je hoe je een growth mindset creëert en vanuit flow kan ondernemen.
Leer je hoe je belemmerende overtuigingen die jouw groei tegenhouden omzet in kracht.
Leer je hoe je aan die perfecte klanten kunt komen.
Leer je hoe je afscheid neemt van de angst voor afwijzing en durft te staan voor wie jij bent.
Leer je zichtbaar te worden in een overvolle markt.
Leer je hoe jij je omzet structureel kan verhogen zonder harder te moeten werken.

Naast deze toffe leerdoelen voor jou en je onderneming gaan we ook genieten van heerlijke koffie, gezonde snacks en een uitgebreide lunch.

Daarnaast gaan we verbinden met elkaar, het beste van elkaar naar boven halen en sluiten we af met een gezellige borrel in de prachtige tuin op locatie.

En dan!

Omdat we weten hoe fijn en belangrijk het is om goede content van jezelf te hebben, krijg je als speciale toevoeging aan deze dag, twee professionele content/portret foto’s van ons cadeau! Onze vaste fotografe (die ook onze mooie shoot heeft gedaan) is de hele dag op locatie aanwezig om de mooiste plaatjes van jou te schieten.
Nieuwsgierig? Laat hier je gegevens achter voor meer info.

MEER INFO!

Buy your ticket

Nog even voorstellen.

Wie zijn deze twee ambitieuze dames eigenlijk?

Ik ben Gracia Derckx. Geboren en getogen in Arnhem. In 2008 verhuisd naar Weert door manlief Niels Derckx, wat liefde wel niet kan doen. En ik ben de trotse mama van dochter Ro en zoontje Lou.

Na 15 jaar saleservaring, help ik nu andere zelfstandige ondernemers en mkb met salesmindset, salesvaardigheden en salesstrategie.

Hoe kom ik aan klanten? Een veel gestelde vraag die ik krijg van zelfstandige ondernemers. Je wilt namelijk meer klanten helpen en meer omzet maken. Je bent bereid om uit je comfortzone te gaan en de juiste stappen te nemen voor jouw onderneming. Maar waar moet je beginnen?

In de afgelopen 15 jaar heb ik met kleine en grote stappen mijzelf ontwikkeld tot sales expert. Tijdens ons event geef ik mijn kennis en ervaringen en help ik jou ter plekke met jouw salesstrategie. Ik geloof dat iedereen kan verkopen, zolang jij 100% achter jouw visie staat.
Sales is leuk! Dat ga ik je de 23ste laten zien. Tot dan!
Ik ben Monique Peters, mama van Mees, woonachtig in het zonnige zuiden en ben transformatie coach. Ik ben gespecialiseerd in Mindfulness en weet deze methode op een nuchtere en inspirerende manier toe te passen en over te dragen. Ik ben daarnaast expert in de Wet van de Aantrekkingskracht en de wereld van Kwantumfysica en ik ben ervan overtuigd dat je alles in je leven kunt bereiken en aantrekken als je zelf gelooft dat dit mogelijk voor je is.
En ja mooie onderneemster, dat geldt ook voor jou!

Wekelijks coach ik krachtige vrouwen die net dat duwtje in de rug nodig hebben om de stappen te nemen die ze zo graag willen zetten en / of die nog oude overtuigingen met zich mee dragen die los gelaten mogen worden zodat ze hun volledige potentieel gaan benutten. Ik zou het een eer vinden om ook met jou aan de slag te gaan.

Zie ik je 17 november?

Laat hier je gegevens achter voor meer info.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.