Mind & Business Retreat

Het event om jouw business te laten groeien en een magneet te worden voor klanten!

23 juni a.s. op de geweldige locatie Glundr in Asten. (N-Brabant)

Nieuwsgierig? Laat hier je gegevens achter voor meer info.

MEER INFO!BUY YOUR TICKET

Tijdens de mooie dag die helemaal in het teken staat van jou en jouw onderneming:

Leer je hoe je een growth mindset creëert en vanuit flow kan ondernemen.
Leer je hoe je belemmerende overtuigingen die jouw groei tegenhouden omzet in kracht.
Leer je hoe je aan die perfecte klanten kunt komen.
Leer je hoe je afscheid neemt van de angst voor afwijzing en durft te staan voor wie jij bent.
Leer je zichtbaar te worden in een overvolle markt.
Leer je hoe jij je omzet structureel kan verhogen zonder harder te moeten werken.

Naast deze toffe leerdoelen voor jou en je onderneming gaan we ook genieten van heerlijke koffie, gezonde snacks en een uitgebreide lunch.

Daarnaast gaan we verbinden met elkaar, het beste van elkaar naar boven halen en sluiten we af met een gezellige borrel in de prachtige tuin op locatie.

En dan!

Omdat we weten hoe fijn en belangrijk het is om goede content van jezelf te hebben, krijg je als speciale toevoeging aan deze dag, twee professionele content/portret foto’s van ons cadeau! Onze vaste fotografe (die ook onze mooie shoot heeft gedaan) is de hele dag op locatie aanwezig om de mooiste plaatjes van jou te schieten.
Nieuwsgierig? Laat hier je gegevens achter voor meer info.

MEER INFO!

Buy your ticket

Nog even voorstellen.

Wie zijn deze twee ambitieuze dames eigenlijk?

Ik ben Gracia Derckx. Geboren en getogen in Arnhem. In 2008 verhuisd naar Weert door manlief Niels Derckx, wat liefde wel niet kan doen. En ik ben de trotse mama van dochter Ro en zoontje Lou.

Na 15 jaar saleservaring, help ik nu andere zelfstandige ondernemers en mkb met salesmindset, salesvaardigheden en salesstrategie.

Hoe kom ik aan klanten? Een veel gestelde vraag die ik krijg van zelfstandige ondernemers. Je wilt namelijk meer klanten helpen en meer omzet maken. Je bent bereid om uit je comfortzone te gaan en de juiste stappen te nemen voor jouw onderneming. Maar waar moet je beginnen?

In de afgelopen 15 jaar heb ik met kleine en grote stappen mijzelf ontwikkeld tot sales expert. Tijdens ons event geef ik mijn kennis en ervaringen en help ik jou ter plekke met jouw salesstrategie. Ik geloof dat iedereen kan verkopen, zolang jij 100% achter jouw visie staat.
Sales is leuk! Dat ga ik je de 23ste laten zien. Tot dan!
Ik ben Monique Peters, mama van Mees, woonachtig in het zonnige zuiden en ben transformatie coach. Ik ben gespecialiseerd in Mindfulness en weet deze methode op een nuchtere en inspirerende manier toe te passen en over te dragen. Ik ben daarnaast expert in de Wet van de Aantrekkingskracht en de wereld van Kwantumfysica en ik ben ervan overtuigd dat je alles in je leven kunt bereiken en aantrekken als je zelf gelooft dat dit mogelijk voor je is.
En ja mooie onderneemster, dat geldt ook voor jou!

Wekelijks coach ik krachtige vrouwen die net dat duwtje in de rug nodig hebben om de stappen te nemen die ze zo graag willen zetten en / of die nog oude overtuigingen met zich mee dragen die los gelaten mogen worden zodat ze hun volledige potentieel gaan benutten. Ik zou het een eer vinden om ook met jou aan de slag te gaan.

Zie ik je 23 juni?

Laat hier je gegevens achter voor meer info.