Mindfulness

Je hebt ze vast ook!

Die fijne herinneringen, die als je ze terug haalt, nog steeds een grote lach op je gezicht bezorgen, dat te gekke concert van Bruce Springsteen, die mooie zonsondergang in Frankrijk met je lief, die geweldige dag op Pinkpop of de geboorte van je dochter.

Je ervaart de rijkdom van het moment en er is geen afleiding. Een heerlijk gevoel! Dit gevoel kun je veel vaker ervaren, dan je nu misschien doet. Mindfulness is een krachtige methode om jezelf toe te slaan in het moment te leven!

Waar je aandacht heen gaat, daar ben je. Misschien herken je het wel dat je een gesprek met een collega aan het voeren bent maar ondertussen aan het denken bent welke mails je nog wilt versturen. Na een minuut merk je dat je eigenlijk niet meer geluisterd hebt maar wel automatisch door bent gegaan met knikken en glimlachen. Of dat je tijdens een spelletje memorie met je zoon, continu afgeleid wordt door gedachtes over iets wat gisteren is gebeurd of wat je morgen wilt doen.

"Mindfulness gaat over het aanwezig zijn in het hier en nu"

Mindfulness gaat over het aanwezig zijn in het hier en nu. Dus precies in de situatie waar je je op dat moment in begeeft. Met mindfulness leef je intenser en bewuster. Door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand te nemen van de drukte in je hoofd. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker. Jouw mind wordt rustiger.

Wil jij ook meer leren genieten van het moment en de handvatten krijgen om mindfulness toe te passen in jouw dagelijks leven zodat er meer rust en ruimte in je hoofd ontstaat voor de zaken waar je ECHT je aandacht op wilt richten? Wil je dit op een nuchtere manier leren, zonder matjes of kleermakerszit? Maar met beide benen op de grond, een handig werkboek en waar alle ruimte is voor jouw persoonlijke doelen en dromen?

Jaaaa, natuurlijk wil ik dat!!


BEKIJK DE TRAININGEN

Succesverhalen

Kim
Coachee Mindfulness
Je voelt dat ze jou vanuit een oprechte passie helpt en daarbij haarscherp door heeft waar jij behoefte aan hebt

Natascha
Coachee Mindfulness
Ik zou Monique aan iedereen adviseren. Ze is professioneel, open, eerlijk en oprecht. Je voelt je direct op je gemak bij haar.

Ellen
Deelneemster Geluksdieet

Allereerst voelt het geluksdieet niet als een dieet, wat heel fijn is maar in het begin ook een beetje eng want je wilt natuurlijk niet voor niets afvallen. Met Monique haar ondersteuning ga je ervaren dat je ook lekkere dingen kunt eten en toch echt gaat afvallen.

Meer...