Over Monnie 

Hi there!
Leuk dat je wat meer over mij wilt weten!

Wie is nu eigenlijk het gezicht achter Monnie's Mind?

Ik ben Monique Peters en woon in het mooie Limburg. Ik ben gediplomeerd Mindfulnesstrainer en weet deze methode op een nuchtere manier toe te passen en over te dragen aan iedereen die ervoor openstaat. Ik ben daarnaast expert in de Wet van de Aantrekkingskracht en de wereld van Kwantumfysica en ik ben ervan overtuigd dat je alles in je leven kunt bereiken en aantrekken als je zelf gelooft dat dit mogelijk voor je is.
Dat laatste is helaas helemaal niet zo makkelijk want vaak denken we dat niet alles mogelijk is en houden we ons onbewust klein. Daardoor benutten we ons volledige potentieel niet volledig en vergeten we soms te genieten van al het moois wat de wereld te bieden heeft. Zonde!

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het verwezenlijken van hun dromen en te inspireren hun mooiste leven te leven!

Nog een paar leuke weetjes over mij! Ik ben een vroege vogel en start mijn dag met een heerlijk ochtend ritueel. Ik ben ook een enorme coffeelover (misschien wel door dat vroege opstaan), mama van Mees, dol op reizen, dol op taartjes en ijs, blogger en een avonturier!


BEKIJK DE TRAININGEN

Nog meer Monnie?

Op mijn facebook en Insta profielen krijg je een kijkje achter de schermen uit het leven van Monnies Mind en lees je mijn nieuwste blogs!