Succesverhalen 

Elke Janssen
Coachee Mindfulness traject

Ik kwam bij Monique terecht omdat ik puntjes op de i wilde zetten met betrekking tot de wet van de aantrekkingskracht. Ik besloot contact met haar op te nemen, en liep haar dezelfde dag nog tegen het lijf. The universe is a funny thing. 
Na een aantal leuke coaching sessies, met leuke opdrachten, moodboards en een berg “lessen”. Ben ik, met hulp van Monique en haar nuchtere kijk, weer next level.
Thanks Monique, het coachings traject was top!

Phil Stals
Deelneemster Mindfulness sessie

Afgelopen jaar heb ik een introductiesessie Mindfulness gedaan bij Monnies Mind. Monique stelde me op mijn gemak, stelde gerichte vragen en hielp me om bewust te worden van wat ik voel en hoe ik in het moment kan leven. Ze heeft toelichting gegeven over de wet van de aantrekking en me tools gegeven hoe je gedurende een dag dicht bij jezelf kunt blijven. De sessie werd afgesloten met een geleide meditatie. Monique heeft met haar kalme stem en rustig overkomen gezorgd dat ik helemaal meegenomen werd in de meditatie. Een hele fijne ervaring, die me aan het denken heeft gezet en waardoor ik bewuster ben geworden van mijn eigen invloed op hoe ik me voel.
Phil Stals
Deelneemster Visionboard Workshop

Samen met mijn vriend nam ik deel aan de workshop 'Maak je eigen Visionboard en realiseer al jouw dromen' van Monnies Mind. Een avondje uit met zijn tweeën gecombineerd met op een ongedwongen manier bezig zijn met de Wet van de Aantrekkingskracht. Monique geeft tijdens deze avond eerst uitleg over de kracht van een Visonboard en daarna mag de groep zelf aan de slag onder het genot van lekkere koffie en gebak! Het is een bijzondere beleving om enkel op basis van je gevoel afbeeldingen te scheuren en op te plakken. Zowel mijn vriend als ik hebben er veel plezier aan beleeft en de Visionboards hebben een mooi plekje in de huiskamer gekregen! Wij zijn heel benieuwd wat het universum voor ons in petto heeft en of er het komende jaar dingen op hun plaats gaan vallen!

Natascha
Coachee Mindfulness

Ik volg het individuele Mindfulness & Coaching traject bij Monnies Mind en ben super blij met Monique als coach. Sinds de start van de coaching sessies ben ik persoonlijk enorm gegroeid. Ik heb geleerd oude patronen aan te pakken, leren loslaten en vooral te luisteren naar mijn gevoel. Dit resulteert in minder piekeren en positief in het leven staan met veel meer energie. 

Ik zou Monique aan iedereen adviseren. Ze is professioneel, open, eerlijk en oprecht. Je voelt je direct op je gemak bij haar. Ze neemt echt de tijd voor je en weet precies de essentie aan te raken en er handvatten voor te bieden. Tijdens de coaching geeft ze ook fijne visualisatie meditaties. Deze meditaties kunnen nieuwe inzichten of perspectieven bieden op een zowel oude als nieuwe situaties. Kortom; Als je tijd en liefde wilt investeren in jezelf, ga dan voor dit fijne traject!
Kim
Coachee Mindfulness

Wat mooi dat mijn weg zich heeft gekruist met Monique. Toeval, yeah right. 

Het is ontzettend fijn en leuk om Monique ‘aan het werk te zien”. Je voelt dat ze jou vanuit een oprechte passie helpt en daarbij haarscherp door heeft waar jij behoefte aan hebt. Monnies mindfulness-sessies brengen mij tot rust (weg met 1001 en openstaande tabjes in mijn hoofd) in een setting die warm, veilig, toch maar lekker nuchter voelt. Daarnaast geeft Monique praktische handvaten mee, waar je écht wat aan hebt.
Lisanne 
Workshop deelneemster

Ik zag op Facebook een workshop 'Visionboard maken' voorbij komen. Dit leek me een leuk uitje om samen met een vriendin te doen. Gewoon eens iets anders dan een hapje, drankje of wandeling met kids en honden.

Ik wist niet precies wat ik ervan moest verwachten en had me vooral voorbereid op een leuke meidenavond. De avond was super waardevol en goed georganiseerd. Monique heeft enthousiast verteld over de 'Law of Attraction' en hoe een visionboard kan helpen om je dromen uit te laten komen! Ik dacht: oké ik ga proberen dit geheel op gevoel te doen. Door de leuke setting en bijhorende muziek die Monique gebruikt, lukte dit heel goed.

Na een klein half jaar heb ik mijn visionboard er weer eens bij gepakt om er bewust naar te kijken en sommige foto's, plaatjes, teksten vallen nu al op zijn plek. Heel bijzonder om te ervaren dat het dus echt werkt en het heeft mij heel anders naar de 'Law of Attraction' doen kijken.
Ik kijk nu al uit naar toekomstige afspraken die ik bij Monique heb staan.
Ellen 
Deelneemster Geluksdieet

Na heel veel verschillende pogingen om af te vallen en dat gewicht te behouden werd het nu weer echt tijd om er iets aan te doen. ‘Het Geluksdieet’ van Monnie’s Mind kwam op mijn pad en samen met een vriendin ben ik gestart met dit traject.

Allereerst voelt het geluksdieet niet als een dieet, wat heel fijn is maar in het begin ook een beetje eng want je wilt natuurlijk niet voor niets afvallen. Met Monique haar ondersteuning ga je ervaren dat je ook lekkere dingen kunt eten en toch echt gaat afvallen.

Ik vond het soms nog lastig om te vertrouwen op de Wet van de Aantrekkingskracht, maar Monique coacht je hier heel goed in. De persoonlijke afspraken worden afgewisseld met zeer motiverende filmpjes die altijd precies op het goede moment komen waardoor mijn motivatie niet weg zakt. Ik zit al veel lekkerder in mijn vel, voel me gezonder en fitter.
Ook de kilo’s worden minder! Niet zo snel als de andere methodes die ik heb geprobeerd maar nu wel voor altijd, dat vertrouwen heb ik de afgelopen weken gekregen en dat voelt heel fijn! Ik ben heel benieuwd waar ik over een aantal maanden sta.
Sabine
Deelneemster Geluksdieet

Sinds kort ben ik gestart met het ‘Geluksdieet’ onder begeleiding van Monique van Monnie’s Mind. Het idee achter dit dieet wat eigenlijk helemaal geen dieet is, is dat je kan eten en drinken wat jij wilt, in combinatie met het ideale gewicht. Weten waar je gelukkig van wordt! Alles draait hier om een succes-mindset. Ik ben in 4 weken tijd, al 2,5 kilo afgevallen en voel me daarnaast een stuk energieker!

Er schieten me zo een aantal woorden te binnen die typerend zijn voor de benadering van Monique in deze cursus;

* Positief, het anders benaderen van dingen waar je tegen aanloopt
* Open, in de manier waarop ze communiceert met je
* Betrokken, door oprechte interesse te tonen in hoe het gaat en waar je tegenaan loopt
* Overtuigend, omdat ze weet waar ze over praat en je kan voelen dat ze hier helemaal achter staat.

Door dit alles voel ik me op mijn gemak en raak ik geïnspireerd om er blijvend mee aan de slag te zijn. Met als doel gelukkig te zijn met de keuzes die ik maak, met mijn lichaam maar vooral met mijn totale zelf!