Succesverhalen 

Benieuwd hoe mensen die al met Monique hebben gewerkt het hebben ervaren? Lees dan hieronder een aantal mooie en eerlijke reviews.


Louelle
Deelnemer Mind & Business retreat

Lieve Monique en Gracia. Bedankt voor de bijzondere en leerzame dag. Een hele fijne ervaring om te beginnen met een cacao sessie. Dit gedeelte is echt een meerwaarde. De locatie en sfeer waren zo passend. Het prachtige weer maakte het af en perfect!

Het stuk sales na de ochtend over mind set maakte het een intuïtief leerproces. Dit voelde zo passend voor mij. Heerlijk verzorgd eten, mooie foto’s en een fijne kleine groep dames. We sloten af met een borrel in de zonnige tuin. De dag is voorbij gevlogen! Dit was zeker een Mind EN Business Retreat!

Liefs Louelle
Carolien
Deelnemer Mind & Business retreat

Ik zou iedereen deze dag ooit eens in zijn leven gunnen. Met gelijk gestemde sparren over wat belangrijk is in het leven. En dat onder begeleiding van twee enthousiaste en energieke powervrouwen. Dat kán alleen maar een succesfactor zijn.

Je wordt aan het denken gezet over je eigen manier van het zien van de wereld. Zowel op zakelijk als privé niveau. Dit geeft mooie inzichten. Er is een ontspannen en open sfeer, waardoor je gelijk voelt dat het een vertrouwde en veilige omgeving is.
Jette
Deelnemer Mind & Business retreat

Afgelopen juni heb ik de Mind&Business retreat gevolgd bij Monique en Gracia. Via een collega ontwerper kwam ik hierbij uit, en dit event kwam voor mij precies op het goede moment.
Mijn bedrijf voelde steeds meer als moeten en hierdoor was het plezier een beetje op de achtergrond geraakt.
Door deze dag inzichten te krijgen en te voelen werd mij echt duidelijk dat ik dingen anders aan móet en wil pakken! Doen wat ík leuk vind, en waar ík blij van word. Ook als dat betekent dat je een keer nee mag zeggen. Iets wat ik misschien altijd wel al wist maar door de mindfulness opdrachten nu nog meer duidelijk werden waardoor dit het laatste zetje was wat ik nodig had.

Monique en Gracia en beide expert, ieder op hun eigen vakgebied en ontzettend lieve dames waar je je al tijdens het eerste gesprek bij op je gemak voelt.
Ze geven je een spiegel voor, met inzichten tot gevolg en geven je het zelfvertrouwen om er ook echt iets mee te gaan doen.

Een ervaring die ik iedereen aan kan raden en waarvan ik nog iedere dag dankbaar ben dat ik deze mee heb mogen maken!
Jacqueline
Deelnemer Creëer & Manifesteer training

De online training van Monique was heel inspirerend. Ik leerde nieuwe dingen en merkte al snel in de praktijk hoe waardevol de nieuwe inzichten waren.

De online bijeenkomsten met de andere cursisten waren een welkome aanvulling op de theorie. We konden in een veilige omgeving inzichten en ervaringen met elkaar uitwisselen en hadden al gauw een klik met elkaar. Het is zo fijn om met gelijkgestemden samen op te trekken en je nieuwe kennis eigen te maken.

Twijfel je nog? Gewoon doen! Monique is enthousiast, staat voor je klaar, en helpt je verder. Echt verder.
Annemiek
Deelnemer Creëer & Manifesteer training

Monique inspireert! Ze weet waar ze het over heeft en weet haar kennis over te dragen op een manier die begrijpelijk, nuchter en toegankelijk is. Je kan wat je bij haar leert zo toepassen op je eigen leven. Ze luistert naar je en coacht je echt op individueel niveau, zelfs in een groepstraining. Ze zorgt ervoor dat iedereen zich in de groep veilig voelt om zo het beste resultaat te kunnen behalen. Ze staat altijd voor je klaar en staat ook open voor nieuwe inzichten. Ik heb verschillende trainingen en coachingssessies  bij haar gevolgd en ze weet me goed te spiegelen en aan het denken te zetten. Zo motiveert je de beste en leukste versie van jezelf te worden. Ze is voorlopig nog niet van me af.
Maik
Deelnemers Creëer en Manifesteer training

Ik heb afgelopen weken de Creëer en Manifesteer training gevolgd bij Monnies Mind. Mega interessante theorie. Lijkt allemaal best complex, en dat is het ook wel, maar is door Monique op een heldere en laagdrempelige manier uitgelegd. De cursus is opgedeeld in wekelijkse delen die qua tijdsbeslag goed zijn te behappen. Gaaf om ook te zien dat als je dit eenmaal gaat toepassen, je steeds meer aanknopingspunten vind voor deze theorie in je eigen praktijk. Kortom, hier ga ik zeker heel veel profijt van hebben! Dank je wel Monique!

Martine Jacobs
Deelnemer Monnies Motivatiemaand

In januari heb ik deelgenomen aan de Monnie's motivatiemaand. Een maand waarin we verschillende keren per week online samenkwamen met een vast groepje deelnemers. Monique  motiveerde ons gedurende deze bijeenkomsten om het positieve uit situaties te halen en nam ons  mee in een klein stukje uitleg en theorie achter de wet van de aantrekkingskracht en het zetten van intenties. Haar uitleg en enthousiasme heeft me aan het denken gezet. Monique weet op een lieve, prettige en motiverende manier je mee te nemen in de theorie. Een maand waarin Monique je geregeld even wist te stimuleren en motiveren om het leven na te streven waar jij voor wil gaan!
Judith
Deelnemers Monnies Motivatie Maand

Ik heb in januari meegedaan aan de eerste editie van Monnies Motivatie Maand, waarin Monique mij heeft geïnspireerd om – een paar ochtenden per week - een vroege vogel te worden! Ik ben enorm blij met die nieuwe ochtendroutine en de ‘instagram lives’ gaven me ook nog eens een inspirerende start van de dag. De dagelijkse filmpjes, opdrachten en gastsprekers hebben me laten reflecteren en nieuwe invalshoeken gegeven. Monique combineert haar veelzijdige kennis op het gebied van een positieve mindset en heeft een heel afwisselend programma gemaakt met Monnies Motivatiemaand!

Marij Bosma
Deelnemer Monnies Motivatiemaand en Monnies Mijmaand

Sinds november 2020 ben ik een grote fan van Monique.

Het begon met de november challenge, waarin Monique ons zo ver kreeg om vroeg op te staan en een eigen ochtendroutine te creëren. Waarom zou je dit doen ? Nou Monique wist het wel en inderdaad het werkt. Meer energie, moeilijke en vervelende klussen gingen je gemakkelijk af en het gaf rust. Even de dag beginnen met tijd voor jezelf.

Daarna kwam in januari 2021 de Monnies Motivatie Maand. De maand waarin Monique mij motiveerde om de basis te leggen om van het jaar 2021 het mooiste jaar ooit te maken.  De Wet van de Aantrekkingskracht, het Visionboard  en zelfliefde kwamen in deze maand aan bod. Iedere dag werd je weer geprikkeld door mooie teksten, video’s en aanmoedigingen van Monique. Ze zet je wel aan het werk, maar op een rustige, relaxte manier. Alles mag, niets moet.

In april 2021 startte ik met de Monnies Mij Maand, de maand die alleen maar ging over jezelf.  Een maand waarin wekelijks een heerlijk meditatiemoment zat. Monique heeft een hele rustige stem en neemt je mee op ontdekkingstocht in het land van meditatie.
Wat een energie, inspiratie en liefde geeft Monique. Het is gewoon even afkicken na deze intensieve maanden. Gelukkig is er heel veel blijven hangen en heb ik heel veel opgeslagen en als het wegzakt…..ga ik gewoon weer terug naar Monique.
Maikel Stalvord
Deelnemer Monnies Motivatiemaand en Monnies Mijmaand

Ik heb deel mogen nemen aan beide inspiratie maanden, en kan je zeggen dat ik er ook vol inspiratie uit ben gekomen. Monique heeft een prettige en toegankelijke manier van coachen / inspireren. Diverse onderwerpen kwamen tijdens deze maanden aan bod, waarbij ik vind dat zij op deze onderwerpen een goede kennis van zaken heeft. Ze weet het ook op een prettige manier over te brengen. Met name alles omtrent de Wet van de Aantrekkingskracht heeft mij erg getriggerd. Daarnaast ook als onderdeel van deze maanden een aantal meditatiesessies gedaan, en ben daarvan echt onder de indruk van de rustige en relaxte manier waarop ze je daarin weet te begeleiden. Kortom, echt een aanrader voor eenieder die gecoacht / geïnspireerd wil worden!
Elke Janssen
Coachee Mindfulness traject

Ik kwam bij Monique terecht omdat ik puntjes op de i wilde zetten met betrekking tot de wet van de aantrekkingskracht. Ik besloot contact met haar op te nemen, en liep haar dezelfde dag nog tegen het lijf. The universe is a funny thing. 
Na een aantal leuke coaching sessies, met leuke opdrachten, moodboards en een berg “lessen”. Ben ik, met hulp van Monique en haar nuchtere kijk, weer next level.
Thanks Monique, het coachings traject was top!

Phil Stals
Deelneemster Mindfulness sessie

Afgelopen jaar heb ik een introductiesessie Mindfulness gedaan bij Monnies Mind. Monique stelde me op mijn gemak, stelde gerichte vragen en hielp me om bewust te worden van wat ik voel en hoe ik in het moment kan leven. Ze heeft toelichting gegeven over de wet van de aantrekking en me tools gegeven hoe je gedurende een dag dicht bij jezelf kunt blijven. De sessie werd afgesloten met een geleide meditatie. Monique heeft met haar kalme stem en rustig overkomen gezorgd dat ik helemaal meegenomen werd in de meditatie. Een hele fijne ervaring, die me aan het denken heeft gezet en waardoor ik bewuster ben geworden van mijn eigen invloed op hoe ik me voel.
Phil Stals
Deelneemster Visionboard Workshop

Samen met mijn vriend nam ik deel aan de workshop 'Maak je eigen Visionboard en realiseer al jouw dromen' van Monnies Mind. Een avondje uit met zijn tweeën gecombineerd met op een ongedwongen manier bezig zijn met de Wet van de Aantrekkingskracht. Monique geeft tijdens deze avond eerst uitleg over de kracht van een Visonboard en daarna mag de groep zelf aan de slag onder het genot van lekkere koffie en gebak! Het is een bijzondere beleving om enkel op basis van je gevoel afbeeldingen te scheuren en op te plakken. Zowel mijn vriend als ik hebben er veel plezier aan beleeft en de Visionboards hebben een mooi plekje in de huiskamer gekregen! Wij zijn heel benieuwd wat het universum voor ons in petto heeft en of er het komende jaar dingen op hun plaats gaan vallen!

Natascha
Coachee Mindfulness

Ik volg het individuele Mindfulness & Coaching traject bij Monnies Mind en ben super blij met Monique als coach. Sinds de start van de coaching sessies ben ik persoonlijk enorm gegroeid. Ik heb geleerd oude patronen aan te pakken, leren loslaten en vooral te luisteren naar mijn gevoel. Dit resulteert in minder piekeren en positief in het leven staan met veel meer energie. 

Ik zou Monique aan iedereen adviseren. Ze is professioneel, open, eerlijk en oprecht. Je voelt je direct op je gemak bij haar. Ze neemt echt de tijd voor je en weet precies de essentie aan te raken en er handvatten voor te bieden. Tijdens de coaching geeft ze ook fijne visualisatie meditaties. Deze meditaties kunnen nieuwe inzichten of perspectieven bieden op een zowel oude als nieuwe situaties. Kortom; Als je tijd en liefde wilt investeren in jezelf, ga dan voor dit fijne traject!
Kim
Coachee Mindfulness

Wat mooi dat mijn weg zich heeft gekruist met Monique. Toeval, yeah right. 

Het is ontzettend fijn en leuk om Monique ‘aan het werk te zien”. Je voelt dat ze jou vanuit een oprechte passie helpt en daarbij haarscherp door heeft waar jij behoefte aan hebt. Monnies mindfulness-sessies brengen mij tot rust (weg met 1001 en openstaande tabjes in mijn hoofd) in een setting die warm, veilig, toch maar lekker nuchter voelt. Daarnaast geeft Monique praktische handvaten mee, waar je écht wat aan hebt.
Lisanne 
Workshop deelneemster

Ik zag op Facebook een workshop 'Visionboard maken' voorbij komen. Dit leek me een leuk uitje om samen met een vriendin te doen. Gewoon eens iets anders dan een hapje, drankje of wandeling met kids en honden.

Ik wist niet precies wat ik ervan moest verwachten en had me vooral voorbereid op een leuke meidenavond. De avond was super waardevol en goed georganiseerd. Monique heeft enthousiast verteld over de 'Law of Attraction' en hoe een visionboard kan helpen om je dromen uit te laten komen! Ik dacht: oké ik ga proberen dit geheel op gevoel te doen. Door de leuke setting en bijhorende muziek die Monique gebruikt, lukte dit heel goed.

Na een klein half jaar heb ik mijn visionboard er weer eens bij gepakt om er bewust naar te kijken en sommige foto's, plaatjes, teksten vallen nu al op zijn plek. Heel bijzonder om te ervaren dat het dus echt werkt en het heeft mij heel anders naar de 'Law of Attraction' doen kijken.
Ik kijk nu al uit naar toekomstige afspraken die ik bij Monique heb staan.
Ellen 
Deelneemster Geluksdieet

Na heel veel verschillende pogingen om af te vallen en dat gewicht te behouden werd het nu weer echt tijd om er iets aan te doen. ‘Het Geluksdieet’ van Monnie’s Mind kwam op mijn pad en samen met een vriendin ben ik gestart met dit traject.

Allereerst voelt het geluksdieet niet als een dieet, wat heel fijn is maar in het begin ook een beetje eng want je wilt natuurlijk niet voor niets afvallen. Met Monique haar ondersteuning ga je ervaren dat je ook lekkere dingen kunt eten en toch echt gaat afvallen.

Ik vond het soms nog lastig om te vertrouwen op de Wet van de Aantrekkingskracht, maar Monique coacht je hier heel goed in. De persoonlijke afspraken worden afgewisseld met zeer motiverende filmpjes die altijd precies op het goede moment komen waardoor mijn motivatie niet weg zakt. Ik zit al veel lekkerder in mijn vel, voel me gezonder en fitter.
Ook de kilo’s worden minder! Niet zo snel als de andere methodes die ik heb geprobeerd maar nu wel voor altijd, dat vertrouwen heb ik de afgelopen weken gekregen en dat voelt heel fijn! Ik ben heel benieuwd waar ik over een aantal maanden sta.
Sabine
Deelneemster Geluksdieet

Sinds kort ben ik gestart met het ‘Geluksdieet’ onder begeleiding van Monique van Monnie’s Mind. Het idee achter dit dieet wat eigenlijk helemaal geen dieet is, is dat je kan eten en drinken wat jij wilt, in combinatie met het ideale gewicht. Weten waar je gelukkig van wordt! Alles draait hier om een succes-mindset. Ik ben in 4 weken tijd, al 2,5 kilo afgevallen en voel me daarnaast een stuk energieker!

Er schieten me zo een aantal woorden te binnen die typerend zijn voor de benadering van Monique in deze cursus;

* Positief, het anders benaderen van dingen waar je tegen aanloopt
* Open, in de manier waarop ze communiceert met je
* Betrokken, door oprechte interesse te tonen in hoe het gaat en waar je tegenaan loopt
* Overtuigend, omdat ze weet waar ze over praat en je kan voelen dat ze hier helemaal achter staat.

Door dit alles voel ik me op mijn gemak en raak ik geïnspireerd om er blijvend mee aan de slag te zijn. Met als doel gelukkig te zijn met de keuzes die ik maak, met mijn lichaam maar vooral met mijn totale zelf!