Wet van de Aantrekkingskracht 

Oftewel: Law of Attraction!

Geloof jij dat je kunt aantrekken en manifesteren in je leven wat jij graag wilt!? Dat je droomleven ook realiteit kan worden?
Ik geloof er voor honderd procent in en heb het al vaak mogen ervaren. Voor veel mensen klinken deze woorden een beetje zweverig, als een ‘ver-van-mijn-bed-show’. Maar echt waar, deze Wet van de Aantrekkingskracht, die enorm populair is geworden door het boek The Secret, kun je op een nuchtere en leuke manier toepassen in jouw dagelijks leven en er enorme voordelen van plukken.

Klik hier om naar de trainingen te gaan!


In Monnie’s-Mind-taal een korte uitleg over de Wet van de Aantrekkingskracht:


Alles in dit leven bestaat uit trilling. Wanneer je drie basgitaren in een ruimte zet, en je raakt van één basgitaar een snaar aan, dan gaan de snaren van de andere basgitaren mee resoneren. Als iemand een hele hoge C zingt, kan deze trilling ervoor zorgen dat een glas breekt. 

De wet van aantrekkingskracht is de universele wet die stelt dat gelijksoortige trillingen elkaar aantrekken.

Trillingen worden ook wel frequenties genoemd. Zo werken ook radiostations. Door de radio op een bepaalde zender te zetten, stem je af op de frequentie die het radiostation uitzendt. Jij en de frequenties ontmoeten elkaar, waardoor je naar de door jou gekozen muziek kunt luisteren. De spreekwoorden: soort zoekt soort en gelijken trekken elkaar aan, komen voort uit dit gegeven.

Gedachten en gevoelens bestaan ook uit trillingen. Alles wat jij uitzendt komt overeen met gelijksoortige woorden, gedachten en emoties in je omgeving. En die trek je dan naar je toe. Je huidige situatie is de som van al je gedachten, woorden en emoties uit het verleden. Want die heb je naar je toe getrokken, soms bewust maar meestal onbewust.

Hoe tof is het, dat jij, als jij je bewust bent van dit gegeven, je gedachtes en emoties zo kunt sturen dat je aantrekt wat je wilt?

Superaantrekkelijk toch?! Ik heb zelf op deze manier al heel veel mooie momenten en verlangens naar mij toegetrokken en ik zou het geweldig vinden om je de tools te leren om dit ook te kunnen toepassen.
De training Mindfulness in combinatie met de Wet van de Aantrekkingskracht leert je op een nuchtere manier in het moment te leven zonder teveel afleiding en zorgen over morgen. Daarnaast krijg je door verschillende visualisatie-opdrachten duidelijk wat jij wilt toevoegen of veranderen in je leven om jouw mooiste leven te realiseren. We maken deze verlangens zichtbaar en ik leer je hoe je jouw leven zo kunt inrichten zodat met de juiste mindset alles op je pad komt!


Te mooi om waar te zijn?


Naar de trainingen Lees de Succesverhalen